Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal hamarosan leigazolja Houssem Aouart, az Olympique Lyon irányítóját.

Az észak-londoni csapat tavaly nyáron már le akarta igazolni az egyszeres francia válogatott középpályást, de francia klub kevesellte az Arsenal által ajánlott 36 millió fontos ajánlatot, így kútba esett az üzlet.

Az Olympique Lyon azonban hiába akart nagyon kaszálni Aouaron, nem tudta eladni, ráadásul a koronavírus miatt nehéz anyagi helyzetbe is került, így nagy valószínűséggel rábólint az Arsenal 17 millió fontos ajánlatára.

Houssem Aouar a Lyon egyik legnagyobb értéke Forrás: AFP/Romain Lafabregue

A 23 éves játékosa és a testvére, aki egyben az ügynöke is állítólag már az észak-londoni klubbal tárgyalnak. Aouar testvérét, Brahimot Londonban szúrták ki, aki az angol fővárosból posztolt egy Insta-sztorit.

Mikel Arteta, az Arsenal edzője nagyon szeretné megszerezni a sokoldalú támadót, mivel Aouar képes középen és szélen is játszani.

Az egyszeres francia válogatott játékos az előző szezonban 33 meccsen nyolc gólt lőtt és négy gólpasszt adott. A szerződése 2023 nyaráig érvényes.