Lukaku üzent Ibrahimovicnak a bajnoki cím után

Zlatan Ibrahimovic Romelu Lukaku AC Milan Inter Internazionale
A mural depicting the clash between Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Romelu Lukaku of Inter Milan during the Coppa Italia derby is seen near Stadio Giuseppe Meazza - San Siro - in Milano, Italy, on February 15 2021 (Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto) (Photo by Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokság megnyerése után Romelu Lukaku, az Inter belga támadója a közösségi médiában üzent a városi rivális AC Milan rutinos játékosának, Zlatan Ibrahimovicnak.

A két játékos rivalizálása tavaly februárban kezdődött, amikor az Inter 4-2-re megnyerte a milánói derbit, Romelu Lukaku pedig kijelentette: "Új király van a városban". Októberben a Milan visszavágott a bajnokságban az Internek, Ibrahimovic pedig a maga sajátos stílusában csattanós választ adott a belga játékos korábbi kijelentésére:

– írta a svéd csatár a Twitteren.

Ibrahimovic és Lukaku kakaskodását a San Siro falára is felfestették Forrás: NurPhoto via AFP/Mairo Cinquetti/NurPhoto/Mairo Cinquetti

A két futballsztár azóta több csatát is megvívott egymással a pályán és a közösségi médiában. Majd miután az Inter vasárnap megnyerte az olasz bajnokságot, Lukaku a közösségi médiában szúrt oda Ibrának.

- írta a Twitteren a belga csatár.

Alighanem kijelenthető, hogy a két játékos új szintre emelte az Inter és az AC Milan rivalizálását.