Roy Keane élő adásban kritizálta Jürgen Kloppot

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp checks out the conditions ahead of the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on February 7, 2021. (Photo by Tim Keeton / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
"Ha így folytatod, újabb 30 év telik majd el, amíg a Liverpool bajnok lesz a Premier League-ben. Hagyd abba ezt a viselkedést" - ezekkel a szavakkal ment neki a Skysport szakértőjeként dolgozó Roy Keane a Liverpool edzőjének, Jürgen Kloppnak.

Jürgen Klopp egyre idegesebb és nincsen minden rendben vele - ezt a vak is látja. A német edző, aki a 2019-20-as idényben újra bajnokcsapatot csinált a Liverpoolból, nehezen viseli a csapata eredménytelenségét. Nem is olyan régen Klopp a Burnley edzőjével üvöltözött, mert nem bírta elviselni, hogy a kiscsapat legyőzte a Poolt az Anfielden. A legutóbbi játéknapon a Manchester City gálázott Liverpoolban és nyert 4-1-re a bajnokcsapat otthonában.

Roy Keane élő adásban ment neki Jürgen Kloppnak Forrás: AFP/Nick Potts

Roy Keane szerint Kloppnak azonnal abba kellene hagynia a kifogások keresését és azt, hogy mindent a sérülésekre fog. "Ha a Liverpoolnak nem sikerül valamit változtatnia és kilábalnia ebből a hullámvölgyből, akkor annak komoly következményei lehetnek" - mondta a tévéadásban Roy Keane. "Lehet azt mondani, hogy ez a szezon abnormális a koronavírus miatt, de lassan abba kellene hagynia Kloppnak ezeket a szónoklatokat.

A Liverpool 40 ponttal jelenleg 4. a Premier League-ben, de mögötte az 5. és 6. helyen álló Chelsea és West Ham is 39-39 pontos. A bajnokcsapatnak most tehát azért is küzdenie kell, hogy a következő szezonban elindulhasson a Bajnokok Ligájában.

Forrás