Halott apját verte a kórházi ágyon a válogatott focista

Horizontal
Tottenham Hotspur Legends' English player Paul Gascoigne plays during the Legends football match between Tottenham Hotspur Legends and Inter Forever, the second and final test event for the new Tottenham Hotspur Stadium in London, on March 30, 2019. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő részletességgel mesélt az életéről és ballépéseiről egy podcastban az angol labdarúgás egyik legmegosztóbb egyénisége, Paul Gascoigne.

Gascoigne a "The James English" podcastban beszélt pályafutásáról, azokról a nehézségekről, amelyek a profi karrier befejezése után érték. A súlyos alkoholista Gascoigne-t édesapja 2010-ben pszichiátriai kezelésre küldte, mert nem bírta már nézni fia önpusztító életmódját. Gascoigne-nak természetesen esze ágában sem volt a kezelés alá vetnie magát.

Nyolc évvel később, 2018-ban a focista édesapja rákban halt meg egy kórházban. Apja halálának a napján Paul Gascoigne is ott volt a kórházban. Erről így beszélt.

Gascoigne szerint az ütések megtorlást jelentettek mindazokért az igazságtalanságokért, amelyeket szerinte az apja elkövetett vele szemben. A focista felidézte, hogy karrierje során 80 autót, több motorcsónakot és házat is vásárolt az apjának.

Aztán elmondta, hogy amikor megnyugodott és abbahagyta halott apjának verését, átölelte az apja testét.

Gascoigne ebben a beszélgetésben azt mondta, hogy jelenleg jól van, nem akar azokra az időkre gondolni, amikor rosszul volt.

Paul Gascoigne jelenleg 53 éves. 1988-1998 között 57 alkalommal szerepelt az angol labdarúgó-válogatottban, miközben - többek között - a Newcastle, a Tottenham, a Lazio és az Everton csapatában is megfordult.

Forrás