Vágólapra másolva!
A román labdarúgó-másodosztály rájátszásában elképesztő jelenetek játszódtak le a Petrolul Ploiesti és a Rapid Bukarest meccsén. A hazai együttes háromszor hagyta ki ugyanazt a büntetőt, ráadásul kettős emberelőnyben is csak gólnélküli döntetlenre volt képes.

A 65. percben jutott büntetőhöz a Petrolul, azonban Sergiu Arnautu lövését védte Mihai Popa. Iulian Dima játékvezető azonban újrarúgást rendelt el Tunyogi Ferenc partjelző jelzésére, mivel a vendégkapus jócskán a lövés előtt kiugrott. Az eset után sárga lapot kapott Popa.

A következő tizenegyesnél Laurentiu Marinescu állt oda a labda mögé, a 19 éves kapu megint védett, de ismét idő előtt elhagyta a gólvonalat, így ismét újrarúgást ítélt Dima, Popa viszont megkapta a második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott. A bukaresti csapat egyébként ekkor már kettős emberhátrányba került, mivel 28. percben második sárga lappal Rares Lazar is piros lapot kapott.

A harmadik próbálkozásnál a paraguayi David Mezza Colli hibázott, kapu fölé lőtt, így a Rapid kapujába becserélt 18 éves Alexandru Tatarunak védenie sem kellett. A hazai együttes ezt követően is képtelen volt betalálni, így maradt a gólnélküli döntetlen.