Vágólapra másolva!
Verbális csatába kezdett a Real Madrid legendája, Cristiano Ronaldo és a Barca-ikon Xavi.

Xavi, a Barcelona legendás focistája a napokban nyilatkozott arról, hogy C. Ronaldo megkapta az európa legjobb játékosa díjat, míg Lionel Messi a top háromba sem került be. Xavi szerint Ronaldót annak ellenére sem lehet Messihez hasonlítani, hogy a portugál a legutóbbi szezonban a Bajnokok Ligáját és az Eb-t is megnyerte.

"Ronaldo korszakos játékos. A probléma, hogy van egy másik focista, aki a történelem legjobbja - fogalmazott Xavi. - Ronaldo különleges, de számomra, és a futball szerelmesei számára nem is hasonlítható Messihez. Messi a világ legjobbja marad, ameddig csak játszani akar. Mindenki más felett áll, hacsak nem vagy realos."

Ronaldo szombaton, az Osasuna elleni győztes bajnoki után lőtt vissza. A portugál két hónap után először lépett pályára, és az első labdaérintéséből gólt szerzett, a csapata 5-2-re nyert. A meccs után Xavi megjegyzéséről kérdezték, és nem fogta vissza magát: "Xavi Katarban játszik, vagy hol. Mindenki, aki címlapra akar kerülni, rólam beszél. Xavi megnyert mindent, de aranylabdás sosem volt".

A portugál háromszoros aranylabdás. És a szócsatáktól sem riad vissza, ha a helyzet úgy kívánja.