Vágólapra másolva!
A Brescia leigazolta a holland Excelsior Rotterdam dán támadóját, Marc Nygaardot, és végleg megszerezte a brazil Matuzalemet, aki eddig csak kölcsönben szerepelt a Parmától. Az Aston Villa megegyezett a Leeds Uniteddel a kapus Paul Robinson leigazolásáról, így a birminghamieknek már csak a játékossal kell egyeztetniük.

A skót Rangers FC spanyol középpályása, Mikael Arteta az Atlético Madriddal tárgyal, a spanyolok Cosmint Contrát és Mirszad Hibicet ajánlották fel a játékosért cserébe a skótoknak.

A Nice szeretné leigazolni a legutóbbi szezonban a Bastiában szerepelt csatárt, Lilian Laslandes-ot, aki papíron a Sunderland játékosának számít. A Real Betis hivatalosan is kinyilvánította érdeklődését az Aston Villa kolumbiai támadója, Juan Pablo Ángel iránt.

Az Inter a Parmával tárgyal egy esetleges Domenico Morfeo-Sabri Lamouchi cseréről. A Valencia viszont az AC Milannal Ruí Costára cserélheti Pablo Aimart. A Tottenham bejelentkezett a Blackburn Rovers török középpályásáért, Tugayért.

A Bolton Wanderers az Internazionale uruguayi védőjét, Gonzalo Sorondót akarja megszerezni. Az Atlético Madrid szeretné visszacsábítani a klubhoz a Lazióban futballozó Diego Simeonét, akit a madridi drukkerek valósággal istenként tisztelnek.

A legújabb hírek szerint a Barcelona 35 millió eurót ajánlott az Internazionalénak Álvaro Recobáért és Fábio Cannavaróért. A katalán klub vezetősége egyébként úgy döntött, hogy nem veszi meg a kölcsönben lévő Gaizka Mendietát, akinek így vissza kell térnie a Lazióhoz.

A török Ümit Davala, aki hivatalosan az Inter játékosa, de az előző szezont a Galatasarayban töltötte, a Werder Bremenbe tart. A Strasbourg leigazolta a svéd Djurgarden fiatal védőjét, Mikael Dorsint. Az Olympique Marseille leigazolta a cseh Sparta Praha középpályását, Stepan Vachouseket.