Modric élete legjobb meccsére készül

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, negyeddöntő, Horvátország - Brazília, Egyetemvárosi Stadion, ar-Rajján, 2022.12.09.
Croatia's midfielder #10 Luka Modric runs for the ball during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Croatia and Brazil at Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha, on December 9, 2022. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Luka Mordic szerint "életük legjobb meccsét" kell játszaniuk kedden Argentína ellen a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, hogy 2018 után ismét bejussanak a fináléba.
Vágólapra másolva!

A 37 éves futballista csapattársához, Bruno Petkovichoz hasonlóan kiemelte, hogy bár Lionel Messi valóban kivételes játékos, mégsem alapozhatják az argentinok elleni taktikájukat csupán egy emberre.

"Messi kiváló játékos, és nagyon nehéz lesz őt megállítani, de készen állunk a legjobb formánkat hozni a pályán" - mondta a Real Madrid labdarúgója, aki azt is hozzátette, hogy a fiatal játékosaiknak köszönhetően sokkal energikusabbak, és ezzel már egy új szintet képviselnek.

Luka Modric újra a horvát válogatott vezére Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Argentína nagy csapat. Mi viszont mindent megteszünk azért, hogy a világbajnokság legjobb mérkőzését vívjuk ellenük, és életünk legjobb meccsét játsszuk" - jelentette ki Modric.

Amennyiben a horvátok kedden bejutnak a döntőbe, akkor a németek után ők lehetnének a második olyan nemzet, amely a brazilokat és az argentinokat is felülmúlja ugyanazon a világbajnokságon.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.