Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a sportvilágban május második vasárnapján, ha lemaradt volna róluk, most egy cikkben gyűjtöttük a legfontosabbakat!

A Barcelona 4-2-re nyert a városi rivális Espanyol otthonában, ezzel pedig 2019 után lett újra bajnok a Xavi vezette csapat. A meccs botrányos véget ért, ugyanis a lefújás után menekülnie kellett a Barcelona focistáinak.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Mezőkövesd Zsóry FC kiütötte a bronzéremért küzdő Paksi FC gárdáját. A hazaiak már az 5. percben előnybe kerültek egy kabaréba illő góllal.

Szoboszlai az utolsó pillanatban nyerte meg a meccset a csapatának Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Jan Woitas

A három magyar válogatott focistát is foglalkoztató RB Leipzig csapata hazai pályán hátrányból fordítva legyőzte a Werder Brement a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) legutóbbi fordulójában. A magyar játékosoknak kulcsszerepe volt a sikerben, ugyanis a második félidő utolsó perceiben Willi Orbán fejesével egyenlítettek a hazaiak, majd Szoboszlai Dominik a hosszabbítás perceiben a győztes gólt is megszerezte.

Óriási bajban vannak Rigában az A-csoportos jégkorong-világbajnokság szervezői, ugyanis pénzügyi katasztrófa fenyegeti a torna egyik rendezőjét.

Sajnos ez a nap sem telt el halálhír nélkül, ugyanis hosszan tartó, súlyos betegség után meghalt Csányi Béla, minden idők legeredményesebb tekézője, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya.