Haldoklik az olimpiai bajnok, megalázták a Liverpoolt, pert bukott a saját lányát zaklató úszóedző

775897935 fbl Horizontal FOOTBALL
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (R) celebrates scoring the team's first goal during the UEFA Champions League last 16 first leg football match between Liverpool and Real Madrid at Anfield in Liverpool, north west England on February 21, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A keddi nap kifejezetten eseménydúsra sikeredett a sportvilágban. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Liverpool-Real Madrid csúcsrangadót rendeztek, továbbá számos érdekesség történt másutt is. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Visszapillantó.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében két mérkőzést rendeztek kedden. Az olasz bajnokságot utcahosszal vezető Napoli 2-0-ra nyert az Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt otthonában, míg a BL-címvédő Real Madrid idegenben 5-2-es győzelemmel sokkolta a Liverpoolt.

A Real Madrid elképesztő meccset játszott Liverpoolban és nagyon közel került a továbbjutáshoz Forrás: AFP/Paul Ellis

Újabb drámai hírek érkeztek az olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázóról, Roman Kosztomarovról, akinek nemrég az összes végtagját amputálni kellett. Az egykori klasszis sportoló azóta agyvérzést kapott és szinte csodára lenne szüksége ahhoz, hogy ezek után életben maradjon.

Hétfőn tragikus hirtelenséggel meghalt a korábbi magyar válogatott futballista, Lendvai Miklós. Az egykori labdarúgó gyermekeinek édesanyja a közösségi médiában megható üzenetben búcsúzott a 47 éves sportolótól.

A saját lányát, Szilágyi Liliánát testileg és lelkileg is terrorizáló és szexuálisan zaklató úszóedző, Szilágyi Zoltán rágalmazás és becsületsértés miatt büntető feljelentést tett, de a bíróság egyértelmű döntést hozott, így elbukta a pert.