Traumaíró táborban járt Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána és az Eb-ezüstérem
London, 2016. május 22. Szilágyi Liliána a 200 méteres pillangóúszás döntőjében szerzett ezüstérmével az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 22-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Megértésre talált Szilágyi Liliána, aki az utóbbi időben súlyos testi és lelki bántalmazással vádolta meg édesapját, Szilágyi Zoltánt.

Traumaíró táborban járt Szilágyi Liliána. Mint ismert, az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő súlyos dolgokat állít édesapjáról. Legutóbb például arról beszélt, hogy anyai nagyapja, a 2013-ban meghalt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Gyarmati Dezső annak idején többször is összeverekedett Szilágyi Zoltánnal - írja a Bors.

Traumaíró táborban talált megértésre Szilágyi Liliána Forrás: MTI/Kovács Anikó

Szilágyi Liliána legutóbbi Instagram-bejegyzésében arról számolt be, hogy egy olyan helyen járt, ahol megértésre talált.

„Egy közösség, ahol nem vetnek meg a hibáid miatt, s nem szemlehunyás és elfordulás a válasz a fájdalmaid boncolására. Képzeljetek el egy (kezdetben) idegenekből álló kört, akik szavak nélkül is megértenek és támasztanak. Azonnal.

Átmenet nélkül, tudják, hogy a teher megosztható és készek alázatosan, meghitten átvenni azt amit esetleg nem bírsz már el egyedül. Mintha ősidőktől fogva melletted lettek volna. Sírhatsz, nevethetsz, magadba fordulhatsz, lázonghatsz...bármit megtehetsz amit úgy érzel. Lehetsz önmagad..." – írta meg az úszónő, mit élt meg múlt héten a traumaíró táborban.

Olyan Hősöket, akik megjárták a pokol bugyrait és felülemelkedtek rajta...és ezért felnézek rájuk mindennél jobban" – tette hozzá.