"A gyűlölet és a harag hangos" - a közösségi oldalán üzent Szilágyi Liliána

100 pillangó Szilágyi Liliána rio2016 olimpia2016
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 7. Szilágyi Liliána a 2016-os riói nyári olimpia 100 méteres pillangóúszás versenyszámának elődöntője után a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 6-án. Szilágyi Liliána nem jutott be a döntőbe. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Szilágyi Liliána napok óta hallgatott közösségi oldalán. Legutóbb zaklatással vádolt apja volt az, aki megszólalt pár nappal ezelőtt, ám most az úszónő igazán beszédes poszttal jelentkezett.

Szilágyi Zoltán korábban a következőket mondta a Borsnak:

"Hónapok óta minden vágyam az volt, hogy megbocsájthassak Liliánának. Sajnos azonban a médiában csepegtetett hazugságok és rágalmak ellen nem tudok másképp védekezni mint, hogy

az igazam bizonyítása végett eljárásokat kezdeményezek."

Most az úszónő sokatmondó posztot tett ki közösségi oldalára.

"A megértés, az elfogadás és a szeretet az csendes, nyugalmat áraszt és építő.

A gyűlölet és a harag az hangos, feltűnő és elhatárolja az embereket egymástól.

Ezt valahol még évekkel ezelőtt olvastam és sok mindent megértettem belőle. (...vajon mit választunk? Most nem is szeretnék ennél többet írni, felesleges.) Ami viszont fontos, hogy rendkívül hálás vagyok Nektek, akik csöndben és lágyan elkezdtetek szembesülni és gyógyulni! Nem is hinnétek mennyien vagytok/vagyunk...és ez egyszer valami csodálatos dolgot fog létrehozni közöttünk!" – írja oldalán.

A kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi Liliána tavaly év végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg korábbi edzőjét és egyben édesapját, Szilágyi Zoltánt, a botrány azóta egyre nagyobb.