Hihetetlenül gyönyörű gólt szerzett a Fradi válogatott sztárja - videó

JANSIK Szilárd
Belgrád, 2021. június 3. Jansik Szilárd, a FTC Telekom (b), és AVladan Spaic, a CN Marseille játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FTC Telekom Budapest - CN Marseille mérkőzésen Belgrádban 2021. június 3-án. MTI/EPA/Andrej Cukic
Vágólapra másolva!
Az FTC háromgólos győzelmet aratott (11-14) szerdán a Novi Beograd vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 11. fordulójában. A meccsen hihetetlen gyönyörű gólt emelt a magyar csapat válogatott sztárja, Jansik Szilárd.

Az olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó a negyedik negyed 7. percében okosan vette észre, hogy a kapus kissé kint áll a kapujából, majd hihetetlenül szépen emelt a kapuba, ezzel végleg lezárva a meccset.

A zöld-fehérek 11 mérkőzés után az ötödik helyen állnak, ugyanúgy 19 pontjuk van, mint a negyedik Olympiakosznak, és legközelebb éppen a görög együttes otthonába látogatnak jövő szombaton. A két nyolccsapatos csoportból az első négy-négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda Novi Beograd helye garantált a végjátékban.