Neymar új kosárpályáját a legnagyobb NBA-sztárok portréja díszíti

Basket Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar arrives ahead of the NBA basketball match between Milwaukee Bucks and Charlotte Hornets at The AccorHotels Arena in Paris on January 24, 2020. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain és a brazil válogatott csatára, Neymar új kosárlabdapályát építetett, ahol a leghíresebb egykori és jelenlegi NBA-játékosok arcképei díszitik a falat. 

A brazil csatár, Neymar nemcsak a focit szereti, hanem a kosárlabdáért is rajong. Pályafutása alatt többször találkozott már NBA-sztárokkal. A Paris Saint-Germain csapatának sztárja egy új kosárlabda-pályát építetett,

ahol a játékos legnagyobb NBA-kedvenceinek portréi díszitik a falat.

Neymar imádja az NBA-t Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A pályát szegélyező falon olyan NBA-legendák arcképei szerepelnek,

mint a Chicago Bulls hatszoros NBA-bajnok játékosa, Michael Jordan, a tavaly elhunyt Kobe Bryant, vagy a bajnok Los Angeles Lakers csapatának legnagyobb sztárja, Lebron James.

Rajtuk kívűl még Michael Jordan egykori csapattársa, Scottie Pippen portréját is felfestették a falra. A Golden State Warriors csapatából két játékos, Stephen Curry és Draymond Greene arca is rákerült pálya szélén lévő falra. Némileg meglepő lehet, hogy

a tavalyi döntős Miami Heat játékosa, Jimmy Butler is felkerült a legnagyobb sztárok arcképe mellé.