Beszorult a fagyasztóba egy gyerek és halálra fagyott

Vágólapra másolva!
Egy interneten terjedő kihívás miatt kellett a fiatal argentin fiúnak meghalnia.
Vágólapra másolva!

Egy internetes családi kihívás miatt érez most mérhetetlen fájdalmat és feldolgozhatatlan gyászt az az Argentin család, aki kettős tragédiát kellett átéljen a napokban - írja a Bors. A família legfiatalabb tagja, a 13 éves Tiego Ismael anélkül, hogy bárkinek is szólt volna otthon fogta magát és az éjszaka leple alatt belefeküdt a fagyasztójukba. Annak fedelét magára zárva, majd várt. 

Reggelre, mire rátaláltak azonban már halálra fagyott.

Eltűnését a nagymamája, Claudia Jamie vette észre és azonnal értesítette róla Tiago anyját, aki fia halálát követően úgy nyilatkozott, hogy hajnali egy körül lehetett, és épp zuhanyozni készült, amikor Claudia szólt neki, hogy Tiago nincs az ágyában. Ezt követően az egész család keresni kezdte a tinit, akit csak később, reggelre találtak meg a fagyasztóban, élettelenül. Tiago végzetével azonban nem ért véget a családi tragédiasorozat, ugyanis miután a család közölte a 85 éves dédnagymamával a 13 éves fiú értelmetlen és érthetetlen halálát, a dédnagymama szívrohamot kapott és meghalt.

A család gyászukért az internetet és azon belül is az ott terjedő kihívásokat okolja, ám mivel pontosan azt nem lehet tudni, hogy Tiago miért feküdt be a fagyasztóba, vannak az országban olyanok is, akik úgy vélik, a fiú azért feküdt be oda, mivel Argentínában hosszú napok óta rendkívüli meleg tombol.