Vágólapra másolva!
Az éllovas Videoton megőrizte 11 pontos előnyét a tabellán, mivel 2-1-re győzött a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A székesfehérváriak már tizenhárom bajnoki találkozó óta veretlenek, míg a miskolciak hét meccse nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Diósgyőri VTK - Videoton FC 1-2 (0-0)
Miskolc, 4000 néző, v.: Iványi
Diósgyőri VTK: Antal - Okuka, Alves (Kristic, 39.), Szalai V., Németh M. - Marjanovic (Gosztonyi, 72.), Egerszegi, Bognár (Jenner, 59.), Koman, Takács T. - Griffiths
Videoton FC: Calatayud - Szolnoki, Juhász R. (Fejes, 85.), Vinícius, Stopira - Gyurcsó, Sándor Gy. (Trebotic, 68.), Nikolics, Simon Á., Oliveira - Feczesin (Ivanovszki, 71.)
gólszerzők: Griffiths (92.), illetve Oliveira (47.), Feczesin (58.)
sárga lap: Szolnoki (42.)

A Videoton az első perctől kezdve nagy erőket mozgósított a vezetés megszerzéséért, szinte kizárólag a vendégek veszélyeztettek, de a szünetig nem sikerült betalálniuk, mert Antal több ízben bravúrral hárított.

A folytatásban sem változott a játék képe, csak annyiban, hogy a Videoton erőfeszítései kifizetődtek, kevesebb mint negyedóra alatt kétszer is betalálva tulajdonképpen eldöntötte a három pont sorsát a listavezető. A hátralévő időben már a hazaiak előtt is kínálkozott néhány lehetőség, de csak a hosszabbításban sikerült szépíteniük, így a Videoton összességében könnyedén és megérdemelten győzött.