Vágólapra másolva!
Az MTK egygólos győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati első mérkőzésén. A fővárosi csapat sorozatban a hetedik bajnoki találkozóját nyerte meg, a felcsútiak először kaptak ki otthon a szezon során.

Eredmény, OTP Bank Liga, 12. forduló:
Puskás Akadémia FC - MTK 0-1 (0-1)
Felcsút, 1457 néző
v.: Pintér Cs.
Puskás Akadémia: Danilovic - Margitics, Vaszicsku, Kelic, Tamás - Polonkai, Szélesi (Czvitkovics, 41.) - Szakály D. (Sallai R., 58.), Lencse, Harsányi (Denkovic, 78.) - Tischler
MTK: Hegedüs L. - Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Vass Á., Pölöskei Zs. - Bese (Vass P., 82.), Kanta J., Horváth Zs. - Torghelle (Hrepka, 90.)
gól: Pölöskei Zs. (27.)
sárga lap: Szélesi (36.), Vaszicsku (73.), illetve Vass Á. (84.)

A hazaiak kezdtek aktívabban, de néhány perc elteltével átvette a kezdeményezést az MTK. A fővárosi csapat többet birtokolta a labdát, helyzeteket dolgozott ki és Pölöskei Zsolt szép kapáslövésével a vezetést is megszerezte. A gólt követően ritmust váltott a Puskás Akadémia, amit helyzetei is jeleztek, de az eredmény nem változott.

Fordulást követően a hazai csapat tovább küzdött az egyenlítésért, miközben a vendégek a vezetést őrizték és egy-egy kontrából próbálták előnyüket növelni. Végül az MTK megérdemelten győzött a Pancho Arénában.