Vágólapra másolva!
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint néhány játékosát le kell hozni a földre, és megengedhetetlen, hogy még egyszer ilyen hozzáállással játszanak a focistái, mint ahogy azt tették az MTK ellen 2-1-re elveszített örökrangadón vasárnap.

"Gratulálok az MTK-nak a megérdemelt győzelemhez" - kezdte a szakember a Fradi.hu-n. "Az volt a legnagyobb problémánk, hogy a mezőnyben a párharcokhoz való hozzáállás nem volt megfelelő. Már a meccs elején ez jellemzett bennünket: a belső védők, a szélső védők, a középpályások sorra elveszítették a labdákat. Azt hittem, ennél előrébb tartunk már. Ez elfogadhatatlan."

Doll szerint nem túl jó a helyzet: se elől, se hátul nem tudtak jól teljesíteni, és az MTK nagyobb szívvel játszott. "Lehet rosszul futballozni, lehet labdákat veszíteni, de szív nélkül nem lehet játszani. Nagyon rossz érzés, amikor egy edzőnek a hozzáállás miatt kell negatív hangon megszólalnia. Pár játékos már úgy mozgott, mintha megnyertük volna a bajnokságot, őket most vissza kell hoznunk a földre."