Karácsony Gergelyt a saját sajtósa kérdezte az RTL Klub híradója nevében, az RTL Klub mikrofonjával - videó

Vágólapra másolva!
Míg az Origo kérdéseire nem válaszol Karácsony Gergely, inkább elfut, addig a dollármédiának szívesen nyilatkozik. Nem véletlenül: az RTL Klub mikrofonját a tényleges riporter helyett Karácsony sajtósa tartja a kezében. Ráadásul az is kiderült, hogy előre egyeztették a kérdéseket is.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely főpolgármestert több aktuális ügyben kérdezte volna Prokaj Dávid, az Origo riporter, azonban a főpolgármester egyetlen kérdésre sem válaszolt. Inkább menekült - ebben semmi újdonság nincs, mindig így szokta, hogyha nem a dollármédia kérdezi. Ezzel szemben a baloldali főpolgármester előre egyeztetett interjút az RTL Klubbal. Az Origo által készített felvételből nemcsak az derül ki, hogy Karácsony előre egyeztetett a baloldali propagandatévével, hanem, hogy még a kérdéseket is megbeszélték. Videónkon az is látható, hogy Karácsony Gergely közeli munkatársa, egy sajtótitkári feladatokat ellátó asszony készítette el az „interjút” a főpolgármesterrel, mivel az RTL Klubnak állítólag nem volt erre éppen az alkalomra "riportere". Információnk szerint Altbacker Zsuzsa a sajtós, Karácsony közeli munkatársa, afféle személyi sajtósként funkcionál. Amint a felvételünkön pontosan látszik, Karácsony Gergely sajtósa tartotta a kezében az RTL Klub mikrofonját. (És tette fel az RTL Klub nevében az álkérdéseket.)

A roppant szürreális jeleneteket alább tekinthetik meg. A botrányos üggyel kapcsolatban keressük természetesen Karácsony Gergelyt és az RTL Klubot is.