Rengeteg ember ölelkezik egymással, de nem lesz belőle szex

Vágólapra másolva!
"Nincs új a nap alatt" – tartja a mondás, ezért nagyon nehéz igazán eredeti, üzletileg is várhatóan életképes ötlettel előállni bárkinek is. Azt, hogy ez mégsem lehetetlen, igazolja néhány olyan elgondolás, melyekre a közelmúltban sikeres vállalkozást építettek. Meghökkentő, vicces, bizarr dolgokat mutatunk.
Vágólapra másolva!

A vállalkozások indításának többé-kevésbé jól leírható alapszabályai vannak, amik között általában szerepel, hogy – némi egyszerűsítéssel – olyasmit kell árulni vagy kínálni, amire van fogyasztói igény. Ha a célcsoport, a vásárlók köre kicsi is, de legalább létezzen. Néha pedig egészen furcsa dolgok kapcsán létezik az a bizonyos szűk fogyasztói kör, amit meg lehet célozni. Ezt az alábbi, szokatlan vállalkozási ötletek igazolják.

Ehető cipők

Különösnek tűnhet, de meglepően sok cég foglalkozik ehető lábbelik előállításával, elegendő csak egy-két keresőszót használni a témában az interneten, hogy lássuk, mekkora üzlet épült ezek köré. Készült már ehető lábbeli hamburgert idéző színvilággal, szusiból, növényi alapanyagokból. 

A legkedveltebb alapanyag azonban 

az ehető cipőkhöz a csokoládé.

Még magassarkú, sőt, extrém magas talpú, valódi lábméretekhez igazított cipőket is készítenek csokiból.

image

Ezeket a termékeket változatos árakon lehet megrendelni a gyártóktól, akik persze nem utcai viseletnek, hanem reprezentatív ajándékoknak szánják azokat. Hiszen mi történnek akkor, ha épp az utcán olvadnának meg?