Vágólapra másolva!
A legfrissebb átigazolási hírek szerint Cristiano Ronaldo visszatérhet egykori sikerei színhelyére, a Manchester Unitedhez.

A Real Madrid harmincéves portugál klasszisáért 80 millió fontot kínálnak az angolok - írja a Daily Express.

Nem lenne szerény a háromszoros aranylabdás éves fizetése sem: 14 millió font. Ronaldo sosem vált igazi közönségkedvenccé Madridban, egy időben ki is fütyülték, bár az utolsó aranylabdája előtt határozottan lobbizott érte a klub.

Ronaldo januári Aranylabda-szavazáson Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A manchesteriek megpróbálták az Old Traffordra csábítani Marquinhost, ám a PSG húszéves brazil középhátvédje a napokban 2019-ig szerződést hosszabbított.

Levadásznák a Serie A-t

A városi rivális Manchester City egy 21 éves brazilra hajt: Felipe Andersont vinné el a Laziótól.

További két angol klub is a Serie A-ból készül bevásárolni: a Liverpool Miralem Pjanicra vágyik, a 24 éves bosnyák irányító el is hagyhatja az AS Romát, ha az lemarad a BL-indulásról. A Tottenham a Juventus spanyol csatárát, Fernando Llorentét igazolná le.

Mourinho, Wenger

Töri a fejét José Mourinho is, a Chelsea-edző 36 millió fontot kínál a Valencia portugál válogatott támadójáért, Andre Gomesért, aki még mindig csak 21 éves.

Arsene Wenger nem mást szemelt ki, mint a Borussia Dortmund tehetségét, Marco Reust. A sérülékeny németnek ugyanakkor 2019 nyaráig érvényes szerződése van.