Balotellinek 68 napja maradt bizonyítani

mario balotelli, liverpool
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli reacts during the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road in London on October 19, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Az angol sajtó egybehangzó állítása szerint nem csak a szurkolóknak lett elegük Mario Balotelliből, hanem már a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers is ultimátumot adott a gólképtelen olasz csatárnak. 

A hétvégi bajnoki fordulóban a szurkolók végleg Balotelli ellen fordultak, elfogyott a türelem az olasz csatár felé. A tábor Twitteren kezdte ki Balotellit, akinek aztán a hét közben a Bajnokok Ligájában sem volt igazán jó meccse, a Liverpool pedig hazai pályán 3-0-ra kikapott a Real Madridtól.

A meccs szünetében az egyébként is gyengén játszó Balotelli azzal tetézte a bajt, hogy a folyosón mezt cserélt Pepével, de valószínűleg Rodgers nem (csak) ezért cserélte le a csatárt. A népharag mögé a játékost korábban rendszeresen védelmébe vevő edző is odaállt, az angol lapok mindegyike arról ír, hogy Balotellinek télig van ideje összekapni magát, különben eladják.

A stúdiószakértőként dolgozó Graeme Souness annyira kiakadt a csatárra, hogy hosszú percekig másról sem beszélt, csak hogy hiába van valakinek remek felépítése, ereje és sebessége, ha hiányzik a „futballagya”, nem lesz belőle jó játékos. Souness szerint ezt bizonyítja, hogy neves menedzserek egész sora adta fel hosszabb-rövidebb próbálkozás után, hogy a csapata szolgálatába állítsa Balotelli tehetségét.

68 nap az élet Forrás: AFP/Adrian Dennis

És ha mindez nem lenne elég, a manchesteri rendőrség nyomozást kezdett Balotelli ellen, aki állítólag „fenyegetően közel ment” egy nőhöz, aki a Ferrariját fényképezte. Más sem hiányzott most az olasz csatárnak, mint egy rendőrségi ügy.