Vágólapra másolva!
Szerdán eldőlhet Pintér Attila szövetségi kapitány sorsa, az MLSZ ma délutáni ülésén döntenek arról, folytathatja-e a munkát az északírek ellen vereséggel nyitó kapitány. Csányi Sándor szövetségi elnök a Corvinuson beszélt erről. 

Bár a hírek szerint már Pintér első tétmeccse, az Észak-Írország elleni Eb-selejtező előtt is összehívtak egy válságtanácsot az MLSZ-nél, ma délután biztosan a szövetségi kapitány jövője lesz a téma a szövetség megbeszélésén.

„Szerdán lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi ülése, ahol elemzik az eltelt időszakot, meghallgatják Pintér Attila szövetségi kapitányt és párbajtársait, aztán döntenek a további sorsukról – mondta a Corvinus Egyetemen tartott előadásán Csányi Sándor MLSZ-elnök. Az előadás nem sajtóesemény volt, az elnök egy hallgatói kérdésre válaszolt az Index információi szerint.

Csányi Sándor és Pintér Attila, jöhet az arany kézfogás? Fotó: Mudra László - Origo

Csányi Sándor már az északírek elleni meccs után arról beszélt, hogy csalódás volt a mérkőzés, és sok mindent elemeznie kell a szövetségnek. A hírek szerint már a szövetségen belül is túlsúlyban vannak azok, akik Pintér leváltását követelik, és a sajtóban megszólaló szakértők mellett az Origo olvasói is úgy gondolják, mennie kell a kapitánynak.

Valószínűsíthető, hogy már nem Pintér Attila irányítja a válogatottat Romániában, a sajtóhírek első körben Mészöly Géza lehetséges kinevezéséről írtak, de most már László Csaba tűnik a legesélyesebb jelöltnek a szövetségi kapitányi posztra.