Ana Ivanovic világbajnok futballistával randizott

Ana Ivanovic, tenisz
UNITED STATES, New York : NEW YORK, NY - AUGUST 26: Ana Ivanovic of Serbia reacts against Alison Riske of the United States during her women's singles first round match on Day Two of the 2014 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 26, 2014 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon még modell barátnője szurkolt Bastian Schweinsteigernek, a születésnapját azonban már egyedül ünnepelte Ibizán a Bayern München középpályása. A Bild fotója szerint most Ana Ivanoviccsal jár, akivel kéz a kézben sétált New Yorkban.

2007-ben ismerkedett meg egymással a 25 éves német modell, Sarah Brandner, illetve a Bayern München világbajnok középpályása, Bastian Schweinsteiger, ám német lapok szerint a kapcsolatuk válságba jutott.

A brazíliai vébén még együtt ünnepeltek, Schweinsteiger azonban augusztus elsejei születésnapját már párja nélkül tartotta Ibizán.

Ana Ivanovic Forrás: AFP

A Bild fotója szerint ennek egy oka lehet, a futballista már mást szeret. A lapban megjelent képen Schweinsteiger kézen fogva sétál egy nagy fekete napszemüveget viselő teniszcsillaggal, Ana Ivanoviccsal Manhattan egyik parkjába vezető használaton kívüli vasútvonalánál. De Bild azóta újabb anyagban bemutatta az új barátnőt, és a sztoriról számtalan sajtótermék, közte a Welt, és a szerb sportportál, a Sportske.net is beszámolt.

Brazíliában még minden tökéletesnek tűnt Forrás: AFP/Nelson Almeida

A pár régóta baráti kapcsolatban van, még a német teniszező, Andrea Petkovic mutatta be őket egymásnak, Ana még a népszerű "Ice Bucket Challenge"-re is kihívta Schweinit. A lapnak Schweinsteiger nem kívánt nyilatkozni.