Mentőt hívtak az utcán tántorgó Gascoigne-hoz

Paul Gascoigne angol volt válogatott labdarúgó
Former England footballer Paul Gascoigne leaves Stevenage Magistrates Court, north of London, on August 5, 2013. Troubled former England football star Paul Gascoigne was fined after pleading guilty Monday to common assault and drunk and disorderly behaviour at a railway station. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
Vágólapra másolva!
Ismét kórházba került Paul Gascoigne.

A korábbi 57-szeres angol válogatott futballista hosszú évek óta alkoholproblémákkal küzd, és most azért hívták ki a mentőket, mert a házánál tántorgott egy üveg vodkával a kezében.

Gascoigne a kilakoltatás küszöbén áll, a szomszédok ugyanis többször is panaszkodtak a nagy zajra, és a főbérlő tíz napot adott a korábi focistának, hogy elhagyja a 3 millió fontot érő házat, amely a dél-angliai Poole Sandbanks nevű városrészében tallható.

"Paul már hetekkel ezelőtt ismét a pohár után nyúlt, és amikor inni kezd, mindig ez a vége. A kiköltözés miatt összecsaptak a hullámok a feje fölött, ő pedig besokallt, és visszatért az alkoholhoz" - idézte a Daily Mirror Gascoigne egyik barátját. Gascoigne többször is részt vett elvonókúrán, legutóbb januárban, amikor egy southamptoni klinikán kezelték, ahol az egy hónapos kúra 6000 fontba került. A Daily Mirror képei arról árulkodnak, Gascoigne igencsak rossz bőrben van.

A 47 éves Gazza pár napja még azzal keltett feltűnést, hogy egy amatőrcsapat, az Abbey FC leigazolta.