Vágólapra másolva!
Rácz Félix menedzser pert indít amiatt, hogy Bedák Zsolt mégsem lép ringbe május 2-án, a Las Vegasban sorra kerülő bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profijának tartott Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao vívja egymással.

A Boksz Világszervezet (WBO) magyar kispehelysúlyú Európa-bajnoka tízmenetes mérkőzést vívott volna a mexikói Léo Santa Cruzzal, ám mint kiderült, riválisa inkább a francia Anthony Settoult választotta.

Később ez is módosult, Cruz ugyanis inkább a szintén mexikói Jose Cayetanóval akar megküzdeni.

"Santa Cruz csapata ma Settoult is lecsérelte, a mexikói José Cayetanora! - közölte az Origóval Rácz Félix vasárnap reggel. - Az ő mérlege: 17-3-0, az utolsó meccsén vereséget szenvedett, 111. a Boxrecen, és még soha nem bokszolt címért, és Mexikón kívül sem. Arra hivatkoznak, hogy a többi ellenfél-jelölttel kútba estek a tárgyalások."

A Felix Promotion szombaton közölte, hogy hétfőn elindítja a jogi procedúrát a Los Angeles-i konzol által is javasolt nevadai ügyvéd segítségével.

A blamázsért egy amerikai promóter lehet a felelős, de kérdés, Bedákot mivel lehet kárpótolni - írta meg az Origo az ügy részletes hátterét korábban.