Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-válogatott világbajnok klasszisának, Mario Götzének a barátnője, Ann-Kathrin Brömmel lett a híres osztrák Sport Magazin 25 éves, jubileumi kiadásának címlaplánya, és egyben a bikinis fotókból álló naptár arca. 
Ann-Kathrin Brömmel pózol saját naptárával Forrás: Styria MultiMedia/Kathi Schiffl

A magazin bikinis különszámában korábban olyan világhírű modellek is megfordultak, mint Helena Christensen, Adriana Sklenarikova, Lena Gercke vagy Eva Herzigova.

Ann-Kathrin Brömmel Instagram/AnnKathrinBrömmel


A sorozatot különlegessé teszi, hogy az egyik leghíresebb Berlinben élő fotós, Marc Collins készítette, aki rendszeresen dolgozik az Esquire, a Maxim, az FHM, vagy a Playboy számára.

Ann-Kathrin Brömmel Instagram/annkathrinbrommel

Götze és Ann-Kathrin Brömmel a német álompárnak számít, különösen a vb-döntő óta, amelyen a Bayern München játékosa szerezte a győztes gólt.

Ann-Kathrin Brömmel Sportnet.at

"Megtisztelő, hogy engem kértek fel a jubileumi számhoz. Kicsit izgultam a fotózás előtt, de Mario sokat segített, végig mellettem volt és biztatott, hogy gyönyörűek a képek, amitől megnyugodtan, és onnantól csak élveztem a munkát. Remélem, az olvasók is így gondolják majd" - mondta a sorozatról a modell.

Ann-Kathrin Brömmel Instagram/annkathrinbrommel


A sorozat további képeit itt tudja megtekinteni.