Vágólapra másolva!
A baseballos Clay Bucholz feleségének, Lindsay Clubine-nak is kiszivárogtak a meztelen képei, a 32 éves nő kikészült tőle.

Az elmúlt hónapokban több híresség meztelen képe is kikerült az internetre, miután egy hackertámadásnak köszönhetően feltörték a telefonokat. A sportolók közül a legnagyobb felhajtás az olimpiai bajnok amerikai focikapus, Hope Solo már-már pornográf képeit követték, később a csinos sportolónő ki is készült az ügy miatt.

Hasonlóan nehezen viseli a saját meztelen fotói kiszivárgását Lindsay Clubine, aki a Boston Red Sox baseballosának, Clay Buchholznak a felesége. A nő a TMZ portálnak elmondta, hogy a képeket csak a férjénwk és magának készítette, ezért sokkolta, amikor kiderült, hogy ellopták azokat a telefonjáról.

Lindsay Clubine mostanában kevesebbet mosolyog Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

"Próbáltam megnyugtatni a feleségemet, de ebben a helyzetben lehetetlen bármi okosat mondani. Azóta sokkal óvatosabban kezelünk minden tartalmat, amit a telefonunkkal készítünk" - mondta a baseballos.

A hölgyről kikerült meztelen képeket ide kattintva lehet megtekinteni (szigorúan 18 éven felülieknek), de erős a gyanúnk, hogy nem mindegyik fotón ő látható.