Michelisz legjobb hondásként verekedni fog

Michelisz Norbert
Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi versenye előtti tesztfutamon a mogyoródi Hungaroringen 2014. május 2-án.
Vágólapra másolva!
Legjobb hondásként a hatodik helyen zárta Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság, a WTCC Japán Nagydíjának időmérőjét.
Michelisz (középen) Tarquinit (balra) megverte, Loeböt (jobbra) nem Forrás: Farkas Péter (Origo)

A Zengő Motorsport magyar pilótája a magyar időszerint vasárnap reggeli első futamon a hatodik, a második versenyen pedig az ötödik helyről rajtolhat.

A Zengő Motorsport oldalán így kommentálta a csapat az időmérőt: „Monteiro kiszorult a tízből, rajtra hozhatunk pontokat a pontversenyben, Tarquini viszont poleból jöhet a pontokért, könnyen visszajöhet Norbira. És akkor Chilton megint az elejében és egyáltalán, hát, tényleg nehéz lesz megtartani az ötödik helyet. Ez így a közepéből hiába hízelgő, mégis nehéz, hiszen egyik futamon sincs kezünkbe adott esély. Verekedni kell érte, nem keveset. Meg is tesszük holnap reggel” - utaltak arra, hogy az összetettben Michelisz az ötödik helyen áll, és szeretné metartani ezt a pozíciót.

A Citroeneket ezúttal sem lehetetett megelőzni, az argentin Lopez nyerte az időmérőt a két francia, Muller és Loeb előtt.