Szexi szurkolókról, vicces mémekről, Ronaldoról és a marokkóiak botrányairól szólt a szerdai nap

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Portugália-Svájc, Nyolcaddöntő, Lusail stadion, 2022.12.06., Portugália, Svájc
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 06: Cristiano Ronaldo of Portugal thumbs up during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium on December 06, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hiába nem rendeztek mérkőzést a katari labdarúgó-világbajnokság 18. napján, így sem telt el eseménytelenül a szerda.
Vágólapra másolva!

A mémgyártók még a Ronaldót nélkülöző portugálokról és a szégyenszemre belőtt tizenegyes nélkül kieső spanyolokról készült mémekkel nevetteték meg a közönséget.

Ha már Cristiano Ronaldo, az ötszörös aranylabdás játékosnak a családjából a nővére és a felesége féltestvére is a közösségi médiában okozott botrányt.

Hiába játszott Cristiano Ronaldo alig 15 percet a Svájc elleni nyolcaddöntőben, mégis ő volt a keddi és a szerdai nap középpontjában is Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Buda Mendes

Szintén meghökkentő volt a marokkói bevándorlók Európa-szerte okozott rendbontása és nevetséges katari látványvillamos is.

Összegyűjtöttük továbbá a vb eddigi legszebb szurkolóit és megemlékeztünk a különös dolgot ígérő brazil pornómodellről is.

A nyolcaddöntők elemzéséről készült podcastjeinket meghallgathatják ITT és ITT.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!