Jennifer Lopez újra a filmvásznon

The Boy Next Door | official Trailer US (2015) Jennifer Lopez
The Boy Next Door | official Trailer US (2015) Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez kissé eltávolodott a kedves manhattani szobalány karakterétől. A nálunk „Álmomban már láttalak” címen futott romantikus limonádéban alakított szerepéhez képest a szexi énekes-színésznő egy egészen új oldalát mutatja be legújabb filmjében.
Vágólapra másolva!

A Rob Cohen által rendezett The Boy Next Door című thrillerben, melyet várhatóan 2015 januárjában láthatunk majd, J.Lo középiskolai tanárt alakít, aki bűnös viszonyt kezdeményez a szomszéd fiúval (Ryan Guzman alakítja), aki nemcsak a tanítványa, de zaklatója is lesz a későbbiekben.

Lopez egyébként a napokban posztolt egy teasert a legújabb klipjéhez, mely a "Booty" remixére készült, és Iggy Azalea is szerepel benne. A túlfűtött klipben nagy szerepet kap a két hölgyemény hátsója, meglehetősen hiányos csomagolásban.

A dal – mely J.Lo legutóbbi stúdióalbumán található – teljes klipje egyelőre úgy tűnik, még várat magára, de máris felkerült a YouTube-ra egy hamis verzió, amit annak ellenére két és fél millióan láttak már, hogy egy TVOVO nevű VEVO-nyúlás csatornán látható, és totál nincs szinkronban egymással a kép és a hang.

Az egyébként valóban bombasztikus formában levő Lopez kisasszony egy korábbi klipjéről itt írtunk.