Lily Allen beszól Rihannának, Beyoncénak, Lady Gagának

Lily Allen, ördög, videoklip
Lily Allen: Sheezus videoklip
Vágólapra másolva!
"Nézzétek Gagát, az életét adja a művészetért, micsoda mártír" - ez a sorpár tényleg beszólásnak tűnik, a többi inkább kóstolgatás. De mit akar ezzel Lily Allen?
Vágólapra másolva!

"RiRi [= Rihanna] nem fél Katy Perry ordításától [utalás a Roarra], B Királynő [= Beyoncé] visszatér a tervezőasztalhoz, Lorde vérszagot érez és legyilkol mindenkit, már a debütálásán sem cicózik" - ilyeneket mond Lily Allen pályatársairól. Aztán közli, hogy ide neki a koronát, Sheezus akar lenni. Szóval akkor most trollkodik és le akarja nyomni a kolléganőket? A Rolling Stone-nak azt mondta, hogy épp ellenkezőleg: "az az üzenet, hogy mindegyikük legyen Sheezus, meg én is"; sőt, igazából a mártíros megjegyzés is pozitív. Pontosan tudja, hogy vannak, akiknek jobb a hangja és több a tehetsége, mint neki, és igazából az zavarja, hogy egyetlen kategóriába sorolnak különböző énekesnőket csak azért, mert "hasonlóak a nemi szerveink és mellünk van".

Az interjúban azt is elmondta, hogy az elismerten bugyuta korábbi dalok helyett ezt szerette volna single-nek, csak túl lassú, ráadásul szó esik benne a menstruációról is, "ami állítólag sértő dolog, noha az emberiség fele havonta egyszer megküzd vele." A Sheezus klipje amúgy nem túl komplikált, Warholt idéző színes effektek torzítják és némi rajzolt kiegészítés veszi körül Lily Allent, aztán van ironikus ellágyulás és végül ördögösködés - de jó nézni, van némi pszichedelikus hatása.