Intenzív osztályon ápolják Joni Mitchellt

Joni Mitchell
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 07: Singer-songwriter Joni Mitchell attends the Pre-GRAMMY Gala and Salute To Industry Icons honoring Martin Bandier on February 7, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az énekesnő szerencsére a már a mentőautóban magához tért, és állítólag már jó hangulatban van. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő honlapján és a Twitterén olvasható közlemény szerint a nyolcszoros Grammy-díjas Mitchell szerencsére már a mentőautóban magához tért, és azóta is magánál van, jó hangulatban.

A 73 éves Mitchell a Billboard könnyűzenei magazinnak még decemberben elmondta, hogy egy igen ritka bőrbetegségben, az úgynevezett Morgellons betegségben szenved, ezért nem tud fellépéseket vállalni - emlékezett a BBC News.

Mitchellt a Rolling Stone magazin minden idők legjobb dalszerzői közé választotta Forrás: AFP/Jason Merritt

A Morgellons-szindrómában szenvedők úgy érzik, hogy bogarak másznak a bőrük alatt, állandó viszketés-, csípés-, harapás érzetük van, ezért bőrüket vakarják, csipkedik. Folyamatosan nyugtalanok, kerülik az emberekkel való kapcsolatot.

Mitchellt a Rolling Stone magazin minden idők legjobb dalszerzői közé választotta olyan számokkal, mint például a Big Yellow Taxi, ami legutóbb a Counting Crows feldolgozásában tarolt hatalmasat. 1997-ben beiktatták a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is is.

A Quarton itt írtunk legutóbb az egyik albumáról.