Rejtélyes körülmények között halt meg Charmayne Maxwell

Charmaye Maxwell, Brownstone
Vágólapra másolva!
Tisztázatlan körülmények között halt meg a Brownstone együttes énekesnője. 46 éves volt. 
Vágólapra másolva!

A Brownstone együttes énekesnőjére a férje talált rá Los Angeles-i otthonukban, február 28-án este. Charmayne elvérezve feküdt a konyhapadlón, nyakán egy nagyobb vágással – írja a TMZ.

Egy családtag a TMZ-nek azt is elmondta, hogy Charmayne péntek délután a fia focimeccsén volt, majd utána vele is ment haza. Férje, a zenei producer Carsten Soulshock este 9 óra körül ért az otthonukba, ahol eszméletlenül, saját vérében fekve találta a nőt, de akkor még volt pulzusa. Miután Carsten kihívta a mentőket, az énekesnőt a Cedars Sinai kórházba szállították, de még a mentőben életét vesztette. A rendőrség eddigi vizsgálatai szerint a nő eleshetett, és a halálos sérülést egy boros pohár okozta. Az ügyben még tart a nyomozás.

Charmaye Maxwell 46 éves volt. Forrás: Instagram

Charmayne Maxwell, a 90-es évek R&B sztárcsapatában, a Brownstone-ban énekelt. A Michael Jackson – MMJ Records nevű – kiadójánál lévő banda 1995-ben Billboard Music Award díjat is nyert, és egy Grammy-jelölést is begyűjtött az If You Love Me című slágerért, ami a Billboard 100-as toplistán a nyolcadik helyig jutott.