Dupla adag bécsi szelet

Vágólapra másolva!
A hosszú hétvégére még nem késő nekivágni a nagyvilágnak, és akik esetleg a sógoréknál kötnek ki, bőségesen kapnak zenei csemegét is. A holland tranceháromság egyike lép fel, illetve nemzetközi hiphopfesztivál várja a Lajtán túlra tévedőket.
Vágólapra másolva!

Május 10-én az osztrák főváros az egyik leghíresebb holland dj-t, Marco V-t köszönti, akit egy lapon említenek Armin van Buurennel, Tiestoval vagy épp Paul van Dykkal, és a világ legismertebb dj-szavazásán (Dj Mag Top 100) a huszadik helyre rangsorolták.

Most a Navida Night meghívására első alkalommal fog a bécsi Moulin Rouge-beli V-Clubban vendégszerepelni, ugyanis Ausztriában és Magyarországon sem lépett fel még ezidáig, így aztán a pár órás kiruccanást is megéri a buli.

A trance-dj-ként elhíresült lemezlovas bővítette repertoárját, így aztán az electro-house, progresszívhouse és progresszív trance sem idegen tőle. A május 10-i Navida Nighton a két rezidens és alapító, Dj Observer és Daniel Heatcliff is egyaránt a lemezjátszók mögé áll.

Fellép még rajtuk kívűl a graziak üdvöskéje, David Barnes is, aki Tauchstation című klubslágerével Tiesto Clublife Radioshow játszási listáján is szerepel, valamint a Sao Paulo-i Pacha Chartra is felkerült.

És ne feledkezzünk meg Mc Marsról sem, aki ugyanúgy, mint mindig, ezen az estén is hipnotikus hangjával fogja elvarázsolni a publikumot. Jegyek a helyszínen tizennégy euroba kerülnek, további információ ezen a honlapon érhető el.

Ausztria legnagyobb hiphopfesztiválját is most szombaton tartják, így a bécsi Aréna egész napos rendezvényekkel várja a hiphop iránt lelkes közönséget.

Látható lesz a nap folyamán graffiti-verseny, a Battle of the Year legjobb közép-kelet-európai breaktáncosai csapnak össze, illetve az osztrák beatbox- és dj-bajnokságot is aznap rendezik meg.

Az este folyamán a sznípadon lép fel a német Stieber Twins. Martin (Marshall Mar, azaz Martin Jekyll) és Christian (Luxus Chris, vagyis Christian Hyde) duója szerteágazó tevékenységet folytat a hiphopon belül.

Kanye West feat. Nas, Krs-One & Rakim: Classic (Remix)

Nem esnek kétségbe, ha egy festékes kanna kerül a kezükbe, vagy ha a fejükön kell pörögni, de rapperként, dj-ként és producerként is megállják a helyüket. Számon német zenésszel, illetve nemzetközi nagyágyúval (GZA - Wu-Tang Clan, Prodigal Sun - Sunz of Man, Arsonits) dolgoztak már együtt.

Az est másik húzóneve a GangStarrból jól ismert dj Premier, aki ezúttal saját kedvenc klasszikusait, illetve legújabb saját trekkeit pakolja egymás után. A hangulat fokozásában segítségére lesz a New York-i Screwball bandából mc Blaq Poet.

Ráadásul külföldiek a belépésnél útlevél felmutatása ellenében elővételi áron, mindössze tizennyolc euroért válthatják meg jegyüket.

party.[origo].hu

Marco V: Second Bite