Tiësto ősszel újra nálunk

Vágólapra másolva!
A tavalyi év nagysikerű bulija után a holland trance-mágus újabb koncerttel kedveskedik a hazai rajongóknak. Ezúttal nem a fővárosban, hanem két vidéki helyszínen ad exkluzív többórás szettet.
Vágólapra másolva!

Most már biztosnak tűnik, hogy harmadik itteni látogatása alkalmával duplázik Tiësto, ugyanis szeptember második hétvégéjén kétszer lép fel hazánkban.

Szeptember 12-én pénteken a pécsi Expo Centerben három órás szettel készül, illetve szeptember 13-án szombaton a debreceni Főnix Csarnokban plusz egy órával megspékeli az előző napi fellépését.

A holland trance-dj speciális látványvilággal és zenei műsorral készül a két vidéki fellépésre. Jegyeket kizárólag online módon értékesítenek, előreláthatólag jövő hónap elejétől, május 5-től lehet kapni.

Tiësto eddig 2005 őszén és 2007 tavaszán lépett fel Magyarországon. Tavalyi világkörüli turnéja után jelentette meg duplalemezes, élő koncerten rögzített Elements of Life DVD-jét.

A több mint négyórányi élő felvételt tartalmazó lemez második korongjára számos magyar vonatkozású bónusz felvétel is felkerült.

Egyrészt a tavalyi budapesti koncert néhány trekkje is hallható, másrészt az Elements of Life turnéról szóló dokumentumfilm első tíz-tizenöt percét is hazánkban forgatták le.

Ezenkívül látható az a felvétel, amelyen az egyik kereskedelmi csatorna rávette, hogy szerepeljen szórakoztatóműsorukban. A Kész átverés című műsorban az előzetesen megbeszéltek szerint István Danit, a Reflektor magazin műsorvezetőjét csapták be, aki meginterjúvolta Tiëstót.

party.[origo].hu

Tiësto: Elements Of Life hivatalos videó