Tiësto visszatér Ibizára

Vágólapra másolva!
Két év kihagyás után Tiësto visszatér Ibiza szigetére. Az Elements of Life turné keretében két show-val is megörvendezteti a partyzókat.
Vágólapra másolva!

Tiësto - aki utoljára 2005-ben játszott a buliszigeten - idei két ibizai partyja augusztus 18-án és 20-án a Privilige nevű klubban lesz. A San Antonio és Ibiza város között található szórakozóhely a világ legnagyobb diszkójának számít.

Az ibizai bulikra is az Elements of Life teljes show-ját viszik, különleges lézereffekteket, tűzijátékot és egy hatalmas HD-kivetítőt. Tiësto ezzel a visszatéréssel szeretné kifejezni Ibiza iránti tiszteletét - fogalmaz a Record Express hírlevele.

Akik nem jutnának el Ibizára, azok se szomorkodjanak: még idén megjelenik a dj népszerű In Search of Sunrise sorozatának 6. része, melynek címe mi más is lehetne, mint Ibiza. A duplamix szeptember elején kerül a boltokba.

Úgy tudjuk, a hollandiai rajongók az amszterdami Heineken Music Hallban ünnepelhetik meg az album megjelenését, november 3-án, szombaton. A Tiesto.com regisztrált tagjai abban a kiváltságban részesülnek, hogy elsőként válthatnak jegyeket a partyra, egy speciális banner segítségével, amely augusztus 3-án, reggel 10 órakor került fel a portálra.

party.[origo].hu