Feljelentés Páty polgármestere ellen

Vágólapra másolva!
Hivatali visszaélés miatt feljelentést tett Páty független polgármestere ellen a volt jegyző. A település első embere szerint koholt vádakról van szó, és a jegyző azért akarhat bosszút állni, mert a képviselőtestület elbocsátotta.
Vágólapra másolva!

A rendőrség feljeletés-kiegészítés kerestében folytat vizsgálatot a Pest megyei Páty polgármestere ellen. Wiedermann Gábort (független) a volt jegyző jelentette fel, aki állítja, hogy a település első embere megfenyegette őt.

Az [origo] választás oldalahttp://www.origo.hu/onkormanyzati

Wiedermann szerint koholt vádakról van szó. A polgármester az [origo]-nak elmondta: nem fenyegetett meg senkit, és a feljelentőnek valószínűleg nincs is bizonyítéka. A polgármester szerint azért akarhat bosszút állni a volt jegyző, mert a képviselőtestület elbocsátotta. Ennek oka az volt, hogy az egykori jegyző testületi felhatalmazás nélkül hozott döntéseket, ezért vizsgálat is folyik ellene.

A polgármester egyébként biztos abban, hogy újraválasztják, és hogy ezek a vádak csak azért merültek fel, hogy az önkormányzati választások előtt lejárassák.