Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lakótelepi fesztiválokat rendezne Schmitt

Vágólapra másolva!
Schmitt Pál megválasztása esetén évente kétszer nagytakarítást tartana a fővárosban. A főpolgármester-jelölt lakótelepi fesztiválokat szeretne rendezni, és tervei szerint továbbépülne a 3-as metró Káposztásmegyerig.
Vágólapra másolva!
Az [origo] választási oldala/onkormanyzati/index.html

A főváros biztonságosabbá tételét, kitakarítását és a lakótelepi házak negyedének felújítását emelte ki programjából Schmitt Pál a káposztásmegyei lakótelepen rendezett fórumán szombaton. A parlamenti ellenzék által támogatott független főpolgármester-jelölt kiemelte, hogy a város minden kritikus pontjára szeretne posztos rendőrt, illetve térfigyelő kamerarendszert telepíteni.

Schmitt úgy vélekedett, hogy Budapest nagyon piszkos, ezért évente két nagytakarítást tartana a fővárosban, amikor megszépülnének az utcák és a falak is.

A főpolgármester-jelölt arról is szólt, hogy a fővárosi lakótelepi házak negyede elöregedett. Mint mondta, megválasztása esetén mindenképpen belekezd a lakótelepi házak rekonstrukciójába, és ehhez a magántőke bevonását is elképzelhetőnek tartja. Közölte: lakótelepi fesztiválokat szeretne rendezni, és létre akarja hozni a lakótelepek szövetségét, amely kiáll az ott élők érdekeikért.

Káposztásmegyer kapcsán megjegyezte, azt tervezi, hogy a közelben lévő szemétégetőre füsttisztító berendezést szerelnek. Nemcsak a 4-es metró megépítését tartja fontosnak, hanem azt is, hogy a 3-as metró továbbépüljön Káposztásmegyerig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez