A német szépségkirálynő kifogásolja szerződését

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumKatrin Wrobelt először Miss Berlinnek kiáltották meg, majd a január 27-én tartott Miss Németország 2002 szépségversenyen elnyerte a legszebb hölgynek járó koronát, ezáltal ő képviselheti szülőhazáját a Miss World versenyen. A királynő azonban nem hajlandó elfogadni szerződésének egyes kitételeit, ezáltal veszélyezteti címét, és a nemzetközi versenyen való részvételi lehetőségét.

A 24 éves fogorvos asszisztens kifogásolta, hogy a Miss Germany Corporation által készített szerződésben határozott időre megtiltják számára a házasságot és aktképek megjelentetését. A szépségverseny igazgatója, Ralf Klemmer, elmondta, hogy amennyiben Katrin nem hajlandó elfogadni a feltételeket, nem vehet részt a Miss Word versenyen.

Képek Katrin Wrobelrólhttp://www.kabel1.de/tv/gluecksrad/gallery/katrin/#Virtuális szépségkirálynőhttp://pcptpp030.psychologie.uni-regensburg.de/beautycheck/missgermany/missgermany.htmHogy néz ki a szépségkirálynő egy kis átalakítás után?

Magyarországot a világversenyen a 21 éves, mosonmagyaróvári Rozs Renáta fogja képviselni, aki első lett az augusztus 19-én Hajdúszoboszlón megrendezett Miss World Hungary 2002 szépségversenyen.

A magyar versenyre már a jelentkezésnél kizáró ok volt, ha a jelölt férjezett, illetve elvált, gyermeke van, vagy akt-, illetve hasonló jellegű felvételek készültek róla korábban, és jelentek meg valamely médiában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!