Ünnepi megjelenés nőknek és férfiaknak

Vágólapra másolva!
Karácsonykor különös gondot fordítunk arra, hogy ünnepi ízek kerüljenek az asztalra, ragyogó díszek a karácsonyfára, hangulatos gyertyák az ablakba. Az összhatás azonban csak akkor lehet tökéletes, ha a megjelenésünkre, az öltözködésünkre is ugyanannyi gondot fordítunk, mint a környezetünkre.
Vágólapra másolva!
A Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Szeretnél hozzád illő sminket vagy frizurát? Részletes információk Lyn de Gara karácsonyi akciós tanfolyamairól

A férfiaknak valamivel könnyebb dolguk van, hiszen a hagyományosan fekete szmoking, pliszírozott fehér inggel, elegáns kézelőgombokkal és inggombokkal tökéletes megjelenést biztosít. Az öltözék kiegészítői: formális csokornyakkendő, nadrágtartó, hosszúszárú zokni, fekete borjúbőr cipő vagy lakkcipő.

Forrás: Bál SzalonForrás: Bál Szalon

Ami minket, nőket illet, az ünnep jó alkalom arra, hogy legjobb formánkat hozzuk, legyünk kifinomultan elegánsak és ragyogjunk! A fekete és a piros drámai hatást kelt, főleg akkor, ha a szexis dekoltázs vagy a mély hátkivágás merészen sokat mutat bőrünkből. Ugyan melyik férfi tud ellenállni egy gyönyörű estélyiben pompázó nőnek? Játsszunk bátran a színekkel, az anyagokkal és a merész szabásvonalakkal, legyünk bátrabbak, mint fényes nappal az utcán!

Aki irtózik a túl kihívó öltözködéstől, válassza a klasszikus stílust, amely soha nem megy ki a divatból. Egy egyszerű szabású, semleges színű ruhát bármikor átvarázsolhatunk egy-egy új kiegészítővel vagy frizurával, így ugyanaz a ruha különféle alkalmakkor egyaránt felvehető.

Forrás: Bál SzalonForrás: Bál Szalon

Ünnepi alkalomhoz jó minőségű, klasszikus kiegészítők illenek. Egyedi ékszerekkel a legegyszerűbb ruha is különlegessé tehető. A gyöngyök, bizsuk vagy gyémántok lehetnek szerényen visszafogottak vagy figyelemfelkeltőek. A fülbevalók és a nyakláncok csillogásukkal ragyogóbbá teszik az arcot. A retikül épp csak akkora legyen, hogy a legszükségesebbek beleférjenek! A cipő készüljön szaténból, bársonyból vagy selyemből.

A természetes nappali smink után jöhet egy kis ünnepi ragyogás! Használjunk olyan színeket és megoldásokat, amelyek jobban kihangsúlyozzák szépségünket.

Ne feledjük, hogy nem csak a karácsonyfa alá rejtett ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket, hanem tökéletes megjelenésünkkel is.

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban). A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal. A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

Ők már megtalálták a stílusukat Lynnel:
Első
nyertesünk Farkas Hajnal
Második nyertesünk Wéber Mónika
Harmadik nyertesünk Takács Marika
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella
A szingli-pályázat nyertese: Bagi Éva
Hatodik nyertesünk Demmel Tímea
Hetedik nyertesünk: Bátonyi Zsuzsanna és lánya, Ágnes
Nyolcadik nyertesünk: Bodrogi Lilla
Kilencedik nyertesünk Varga Gabriella