Férjhez megy Hefner egyik exnője

Vágólapra másolva!
Alig néhány héttel azután, hogy bejelentették: Hugh Hefner és egyik barátnője, Kendra Wilkinson szakítottak, kiderült, hogy a Playboy-modellt már el is jegyezte az új barátja, Hank Baskett sportoló. A hírt maga a Playboy alapítója jelentette be.
Vágólapra másolva!

Kendra Wilkinson amerikai modell, Hugh Hefner egykori barátnője férjhez megy: a 23 éves hírességet, a Playboy-villa lányai című valóságshow egyik főszereplőjét eljegyezte a jelenlegi kedvese, Hank Baskett sportoló, a Philadelphia Eagles csapat tagja. A hírt maga "Hef", a Playboy magazin alapítója jelentette be, alig néhány héttel azután, hogy kiderült, szakított a lánnyal.

"Kendra talált magának valakit, akivel le kívánja élni az életét" - írta egy közleményben a 82 éves, hírhedt nőfaló. "Nagyon sok boldogságot kívánok nekik. Én vezetem majd őt az oltárhoz jövő nyáron, a Playboy-villában. Már elkezdtük szervezni ezt a fantasztikus esküvőt."

Wilkinson nem kívánt nyilatkozni az eljegyzésről, csak annyit árult el, hogy "nagyon romantikusan történt a lánykérés" - exbarátjáról azonban elmondta, hogy "ha akarna, se tudna megváltozni".

"Hef mindig Hef marad" - mondta a modell. "Nem hiszem, hogy bárki meg tudná őt változtatni. Soha nem fog leállni, mindig imádni fogja a szőke, nagy mellű csajokat".