Dühöngő bika támad egy nőre egy népszerű mexikói tengerparton - videó

Vágólapra másolva!
Rémület és káosz uralkodott el egy mexikói tengerparton, miután egy elszabadult bika rohant a turisták közé és rátámadt egy nőre.
Vágólapra másolva!

Az elszabadult és felbőszült bika többször megtámadta a nőt, miközben a pánikba esett bámészkodók rémülten sikoltoztak. A sokkoló videón, amely szombaton készült Cabo San Lucasban, az látható, ahogy 

a fekete fenevad több mint hatszor rohamozza meg és döngöli földhöz a nőt, miközben az megpróbálja elrángatni tőle a táskáját.

A durva támadást megelőzően és a közben is több videó készült. Először egy napernyő alatt tűnik fel a bika a nővel, aki a jelek szerint egy zacskóból, majd egy tálból eteti a fenevadat. A lenge ruhába és strandkalapba öltözött nőt feltűnően nem zavarja a vadállat és nem is fél tőle írja a Fox News. 

A következő videón már azt látni, hogy a bika próbálja megszerezni a nő táskáit, aki szemtől szembe megy a vadállattal, hogy visszaszerezze azokat, miközben az egyik férfi azt kiáltja: 

Most tényleg játszol vele?

– Kérlek, ne tedd ezt, kérlek – sikoltja a bámészkodó.

– Kérem, meneküljön – kiáltja egy másik turista, majd egy harmadik strandolót lehet hallani, aki "bolondnak" nevezi a nőt, mivel az nem hajlandó biztonságos helyre menekülni. Eközben a tömeg továbbra is próbálja meggyőzni a nőt, hogy távolodjon el a bikától. Egy idő múlva a nő hirtelen hátat fordít a fenevadnak és megadja magát. 

Ekkor a bika felöklelte a nőt, aki a homokba zuhant. 

Először az oldalába döfte a szarvait, majd miután felállt ismét nekiment és az egyik szarvával arcon ütötte.

A nő a fájdalomtól már csak térdre tudott ereszkedni, de akkor hátulról ismét megtámadta a fenevad. Egy másik nő, - aki úgy tűnik, ugyanabban a társaságban volt, - sietett a segítségére és megpróbált egy vödör vizet önteni a bikára, aki ez után békén hagyta a nőt és elment. A sokkoló támadás után a nő gyorsan felállt és elsétált. Nem tisztázott, hogy milyen sérüléseket szenvedett.  

A Fox13 News szerint a Cabo San Lucas egy népszerű üdülőváros a mexikói Baja California-félsziget déli csücskében. A strand nagyon közel van néhány tanyához, ezért gyakran megfordulnak ott állatok, például szamarak, melyeket a turisták előszeretettel etetnek.

A bikák testsúlya több mint 900 kilogramm is lehet és köztudott, hogy agresszívak. 

Korábban több bikatámadásról is beszámoltunk már. Brazíliában egy csapat kerékpározóra támadt rá egy bika. Az angliai Merseyside-ban pedig 2020. áprilisa és 2021. márciusa között csaknem 11-en veszítették életüket tehenek vagy bikák támadása következtében.