Több mint 10 milliót költött gigantikus melleire, mégsem elégedett teljesen

Paige Woolen
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Paige Woolen OnlyFans-modell kifejezetten nagy mellekkel született, azonban mégis úgy döntött, hogy kés alá fekszik, hogy a megereszkedett kebleket feszesebbé és még nagyobbá tegye. Az eredménnyel elégedett is volt, azonban az idő előrehaladtával jó néhány problémája keletkezett a H-kosarú mellek miatt.
Vágólapra másolva!

Bár Paige azt mondja, hogy a férfiak folyamatosan „bámulják” a hatalmas melleit – a méret azonban számára mégis problémákat okoz. A mellkasa már akkora, hogy nehezen talál magára megfelelő ruhát, és nagyjából havi 550 fontot (250 ezer forintot) költ csontkovácsra, akupunktúrára és masszázsra, csak hogy ne úgy nézzen ki, mint egy „croissant”, mellei ugyanis annyira lehúzzák, hogy a testtartását is befolyásolják - írta meg a Daily Star.

 

A modell korábban a NudePR-nak elmondta, hogy mindezek mellett szereti, hogy a mellei kitöltik az ingeket és a ruhákat, így nem kell melltartót hordania. Hozzátette, hogy amikor viszont melltartót hord, akkor speciális fehérneműt kell választania, ami nagyon drága. Emellett a háta is folyamatosan fáj.

Még egy speciális hátpántot is viselek, hogy egyenesen maradjona testtartásomat, különben croissant alakú vagyok.

 

Állítása szerint természetesen is hatalmasak voltak a mellei, emiatt javasolta a felület kitöltésére a sebész a nagyobb implantátumot.