Egy gyönyörű spanyol város, ami nincs tele turistákkal

Vágólapra másolva!
Szinte mindenki vágyik a gyönyörű víz látványára, miközben a meleg, puha homokba fúrjuk lábunkat. Azonban a legtöbb strand turistáktól hemzseg, és az idilli pihenést felváltja a zsúfolt nyüzsgés. Most azonban megismerheti Spanyolország egy eldugott kincsét!
Vágólapra másolva!

Ha Spanyolországról van szó, a napfényt és homokot kereső turisták számára vannak kedvencek, mint például Benidorm vagy a Kanári-szigetek - de van egy város, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, és amely a világ egyik legjobb strandjának ad otthont. San Sebastián egy rejtett gyöngyszem: ritkán szerepel a lista élén, amikor nyári pihenésünket tervezzük, annak ellenére, hogy tele van remek bárokkal, éttermekkel és gyönyörű homokos partokkal. Ide tartozik a lélegzetelállító La Concha strand is, amely a Tripadvisor szerint nemrégiben a 

harmadik helyet szerezte meg a világ legszebb strandjainak rangsorában.

Az idelátogatók szerint lélegzetelállítóan gyönyörű homokos parton sétálhatunk a nap bármely szakában. A homok puha és tiszta, a víz olyan tiszta, hogy türkizkék színben pompázik a szikrázó napsütésben, a hangulat mindig nagyszerű. Az egyik legpozitívabb környezet, amely segíthet a feltöltődésben. 

strand, spanyol strand
Fotó: Dailystar, UK 

 

Nem csak ez az egy strand vár felfedezésre - a Zurriola strand egy másik népszerű hely, ahol nagy homokos szakaszokat és tiszta vizet lehet találni, és rengeteg látogatót vonz a nyári hónapokban. Az egyik legnépszerűbb terület az óváros, macskaköves utcáival, érdekes butikjaival és pintxo-bárjaival, ahol minden spanyol bor és tapas megtalálható, amit csak kívánni lehet. A város valójában híres a gasztronómiai színteréről, ahol számos lenyűgöző étterem található, és rengeteg rejtett gyöngyszemre lehet bukkanni egynapnyi bolyongás során.
 

starnd, kirándulás, spanyol, Spanyolország
Fotó: DailyStar, UK

A környéken rengeteg kirándulási lehetőség van - az Urgull-hegy különösen népszerű célpont, mivel közvetlenül San Sebastiánban található, és hihetetlen kilátást nyújt a városra és a tengerre. Mindeközben, köszönhetően annak, hogy a város Spanyolország baszk régiójában fekszik, túrabakancsot is húzhat, és nekivághat a hegyvidéki környezetben található gyönyörű sétáknak és ösvényeknek.

 

Forrás: DailyStar