Buszmegállóban gázolt halálra egy terepjáró egy házaspárt gyermekükkel együtt az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Egy házaspár és kisgyermekük, akik a városi állatkertbe tartó buszra vártak San Francisco-ban, meghaltak, miután egy terepjáró belerohant a buszmegállóba, ahol várakoztak múlt héten szombat délután. A balesetben további három ember is megsérült, egyikük a pár csecsemője, aki súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják, az állapota kritikus.
Vágólapra másolva!

Az amerikai hatóságok szerint nem tudni, hogy mi okozta a szörnyű balesetet, jelenleg vizsgálják a körülményeket, lehetséges, hogy a sofőr rosszul lett vezetés közben.

A rendőrség megerősítette, hogy egy férfi és egy gyermek a baleset helyszínén meghalt. A harmadik áldozat, egy nő, később a kórházban halt meg.

Egy az áldozatokat ismerő helyi lakos az újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy a család "az állatkertbe ment, hogy egy szép napot töltsenek együtt", amikor elütötte őket a terepjáró - írja a Fox News.

A San Francisco Chronicle szerint a balesetet okozó fehér Mercedes terepjáró vezetője is kórházba került, a buszmegállóban azóta emlékművet állítottak - írja a Daily Mail.