Kajakozás közben meghalt egy brit turista Thaiföldön

Fotó: Szokolay Bence
Vágólapra másolva!
A 24 éves brit Shanghaman Gowribalan februárban Thaiföldre utazott a barátaival, ahol kajakozni indultak. Az egyik víztározónál azonban a férfi belesett a vízbe és megfulladt. A holttestét csak napokkal később találták meg. Mint kiderült, a turisták nem regisztráltak, amikor elvitték a kajakokat, és mentőmellény sem volt rajtuk, a férfi pedig nem tudott úszni.
Vágólapra másolva!

A brit férfi vasárnap délelőtt indult el kajakozni a barátaival a Rajjaprabha gáton. A férfi a legmélyebb részen belesett a vízbe és eltűnt. Két barátja nem sokkal később hívták a hatóságokat, majd megpróbálták a mentőcsapatoknak pontosan megmutatni, hol esett a vízbe a férfi. 

A búvárok szonárral is átvizsgálták a tavat, azonban a férfi holttestét csak hétfő reggel találták meg, amikor a partra mosta a víz. 

A hatóságok közlése alapján a turisták megszegték a szabályokat, nem regisztráltak, amikor elvitték a kajakokat és mentőmellény sem volt rajtuk. Ezen felül Shanghaman Gowribalan nem tudott úszni – írja a Daily Mail

Korábban megírtuk, hogy két nő eltűnt egy virginiai kajakos balesetben, ketten pedig az után haltak meg, hogy felborult a kenujuk az Egyesül Királyságban