Megint elképesztő dolog miatt követelőznek az ukránok

Military mobility of the Ukrainian soldiers from 47th brigade in Ukraine 2023,army,Conflict,frontline,Leopard 2,news,photojournalism,repo Horizontal, Ukrajna, orosz-ukrán háború
ZAPORIZHIA, UKRAINE - SEPTEMBER 16: Soldiers of the 47th Brigade, tank department, of the Ukrainian army are seen with the Leopard 2 at the Tokmak front as the Russia-Ukraine war continues, in Zaporizhia's Oblast, Ukraine on September 16, 2023. Vincenzo Circosta / Anadolu Agency (Photo by Vincenzo Circosta / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az ukrán harckocsizók nagyon szeretik a német Leopard 2-es harckocsikat, de úgy látják, van mit fejleszteni a harcjármű modern páncéltörő rendszerekkel és drónokkal szembeni védettségén – írja az NTV. Az X-re feltöltött riport szerint az ukránok kifogásolják, hogy a németek nem hajlandók Ukrajnába telepíteni a páncélosok nagyjavításához szükséges képességeket, így most hetek helyett hónapokra nélkülözniük kell a technikai eszközöket.
Vágólapra másolva!

A német televízió stábja egy frontvonalról kivont ukrán harckocsizó alakulattal beszélgetett: arra várnak, hogy sérült Leopard 2-eseiket elszállítsák Litvániába nagyjavításra. A riportból kiderül: a négy Leopard 2-essel felszerelt alakulat csupán egy harckocsija működőképes, a többi tank komoly, de helyrehozható károkat szenvedett.

Az ukránok kifogásolják, hogy a németek nem hajlandók Ukrajnába telepíteni a páncélosok nagyjavításához szükséges képességeket, így most hetek helyett hónapokra nélkülözniük kell a technikai eszközöket.

Kitérnek arra is:

LENNE MIT JAVÍTANI A LEOPARD 2-ESEK MODERN PÁNCÉLTÖRŐ FEGYVEREKKEL, DRÓNOKKAL SZEMBENI VÉDETTSÉGÉN.

A háborúról készített élő tudósításunkat ITT olvashatja!