Egy férfi megölte a terhes nővérét és annak férjét egy pikniken

Az ohiói férfi állítólag megölte terhes nővérét és annak férjét egy pikniken, Ohio, gyilkosság
Mercedes Iverson and Trea Carter
Vágólapra másolva!
A férfi és a nővére évek óta rossz viszonyban voltak, folyton veszekedtek. Az ellenségeskedés odáig fajult, hogy a férfi meggyilkolta a testvérét és a férjét, akik éppen piknikeztek egy parkban. A lövöldözésben egy 13 éves fiú is megsérült – írja a People.
Vágólapra másolva!

Szeptember 4-én az ohioi Clevelandben, egy parkban a 30 éves Mercedes Iverson és a 31 éves férje, Trea Carter éppen egy templomi pikniken vettek részt, amikor odament hozzájuk a nő öccse, a 29 éves Jason Iverson.

A férfi és a nővére között nem volt jó a viszony, folyamatosan vitatkoztak. A férfi azzal a szándékkal ment a parkba, hogy megverekedjen a párral.

Mercedes Iverson és férje,Trea Carter Forrás: Instagram/Mercedes Iverson

A házaspár és egy velük lévő 13 éves fiú a támadás miatt visszament a parkolóban lévő autójukhoz, azonban Jason követte őket és a nála lévő fegyverrel rájuk lőtt.

Mercedes, aki várandós volt, a helyszínen meghalt, a fiú könnyebb sérüléseket szerzett, Carternek azonban sikerült megmenekülni. Jason azonban hazáig követte őt, ahol a fürdőszobában vele is végzett.

Jason Iverson, a gyilkos férfi Forrás: Maple Heights Police Dept.

A testvérpár anyja értetlenül áll az eset előtt, nem képes elhinni, hogy a fia ilyet tett volna, mivel úgy gondolta, hogy a testvérek közel állnak egymáshoz. A férfinak gyilkosság és gyilkossági kísérlet miatt kell majd felelnie a bírságon.