Amerikai republikánus politikus szerint az Egyesült Államok a vízummentességi programját fegyverként használta Magyarország ellen

PRESSMAN, David
Budapest, 2022. szeptember 2. David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövete az érkezése után tartott sajtótájékoztatón a Liszt Ferenc-repülőtéren 2022. szeptember 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Paul Gosar szerint Magyarország a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítói még több ukrán szükségtelen halálát okozzák. Mint vélekedett, a David Pressman kérésére elrendelt vízummentességi szigorítást valójában Joe Biden fegyverként használja Magyarország ellen. Meglátása szerint az Egyesült Államoknak nagyobb szüksége van Magyarországra, mint Magyarországnak Amerikára.
Vágólapra másolva!

Paul Gosar, Arizona kongresszusi képviselője ötrészes X- (egykori Twitter-)üzenetben foglalkozott hazánkkal. Arizona kongresszusi képviselője azt írta, a Biden-rezsim bizarr módon megtámadta Európa egyik legtekintélyesebb országát és egyik legfontosabb szövetségesét, Magyarországot, amely jelenleg világelső a családbarát politikáját, a kultúra és a hagyományok védelmét tekintve.

Gosar meglátása szerint Joe Biden vérszomja olyan erős, hogy fegyverkényt használja a szigorítást Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Samuel Corum

A republikánus politikus szerint a magyar kormány az embereket helyezi előtérbe, szemben a globalistákkal, marxistákkal.

Ez láthatóan felháborítja a Biden-kormányt vezető globalistákat, fogalmaz. Gosar szerint Magyarország a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítói még több ukrán szükségtelen halálát okozzák. Biden vérszomja olyan erős, hogy az Egyesült Államok a vízummentességi programját fegyverként használta Magyarország ellen, az amerikai határokat lezárták a magyarok legális beutazása előtt - idézi az arizonai politikust a Mandiner.

A politikus azzal zárja a tweetfolyamát, hogy

Amerikának nagyobb szüksége van Magyarországra, mint Magyarországnak Amerikára, és a magyarok ismét áldozatul esnek a baloldalnak.